Tv Shqip Live WWW.ALBTVLIVE.COM
| Tv Shqip live | top channel live| tv klan live| rtv21 live| koha tv| news 24 live|


INFORMACION... Te gjitha permbajtjet e kanaleve qe gjenden ne ALBTVLIVE.COM nuk jane pjese e serverave tane... as eshte krijuar ose ngarkuar nga ne. ALBTVLIVE thjesht vepron si nje motor kerkimi qe gjen servere qe transmetojne kanale shqiptare e te huaja. ALBTVLIVE.COM nuk eshte pergjegjes per keto transmetime... Nese disa nga transmetimet shkelin tedrejtat tuaja ju mund te kerkoni qe ai transmetim te nderpritet automatikisht nga pergjegjesit e servereve qe bejne transmetimin. Ky veprim do te ju siguroje qe transmetimi i kanalit/eve te hiqet edhe nga ALBTVLIVE dhe websajteve tjera qe i perdorin keto servere...


Free counter and web stats Compteur live